heeft een nieuwe identiteit ontwikkeld voor de Speeltuinbende. Door onze ervaring met het Gehandicapte kind en jongerencommunicatie is dit een kolfje naar onze hand. Deze opdracht werd snel uitgebreid met een drempelvrije website en uiteenlopende middelen. Alles gebasseerd op het door ons bedachte concept ‘verschillen tussen mensen maken het verschil’. Alle middelen wijken hier en daar van elkaar af. Dat verschil maakt het juist leuk en interessanter.


brand identity — juli 2023

Open development heeft recent een nieuwe merkpositionering ontwikkeld. De volgende stap is het bedenken van een sterke merkidentiteit. Met veel zin gaat Fellows hier nu mee aan slag. Binnenkort laten we meer zien.

Scan- Stem campagne — mei 2023

Om in de medezeggenschapsraad van de Hogeschool van Amsterdam te kunnen komen, stellen mensen zich verkiesbaar. Studenten en docenten moeten worden opgeroepen om te gaan stemmen op een van deze kandidaten!

Om zoveel mogelijk stemmers te werven hebben we een impactvolle campagne gemaakt met een breed scala aan middelen.Bekijk bijvoorbeeld de echte en fictieve Stem Squads ︎︎︎


Wij zijn een full service communicatiebureau. We bestaan meer dan tien jaar. Ons DNA: no nonsense, kritisch, strategisch, inhoudelijk, conceptueel, middelenvrij en efficiënt. Wij lopen warm voor opdrachten waarvan het effect zichtbaar en meetbaar is.


020 - 41 99 222 info@fellows.eu Nederland — Portugal


Algemene voorwaarden