Studenten van de HvA kunnen over de hele wereld praktijk ervaring opdoen. Ze maken te weinig gebruik van de mogelijkheden die de HvA hiervoor biedt.
International office heeft ons gevraagd om een campagne te ontwikkelen om studenten te motiveren op reis te gaan voor hun studie. Zij kunnen hierbij goed helpen.

Deze langlopende campagne kent vele middelen (ansichtkaart op de deurmat, tailormade displays, signing door hele pand, testimonials, site en narrowcasting)

Bekijk meer projecten voor de Hogeschool van Amsterdam ︎︎︎


brand identity — juli 2023

Open development heeft recent een nieuwe merkpositionering ontwikkeld. De volgende stap is het bedenken van een sterke merkidentiteit. Met veel zin gaat Fellows hier nu mee aan slag. Binnenkort laten we meer zien.

Scan- Stem campagne — mei 2023

Om in de medezeggenschapsraad van de Hogeschool van Amsterdam te kunnen komen, stellen mensen zich verkiesbaar. Studenten en docenten moeten worden opgeroepen om te gaan stemmen op een van deze kandidaten!

Om zoveel mogelijk stemmers te werven hebben we een impactvolle campagne gemaakt met een breed scala aan middelen.Bekijk bijvoorbeeld de echte en fictieve Stem Squads ︎︎︎


Wij zijn een full service communicatiebureau. We bestaan meer dan tien jaar. Ons DNA: no nonsense, kritisch, strategisch, inhoudelijk, conceptueel, middelenvrij en efficiënt. Wij lopen warm voor opdrachten waarvan het effect zichtbaar en meetbaar is.


020 - 41 99 222 info@fellows.eu Nederland — Portugal


Algemene voorwaarden